Nie dosłownie ; ) Stosujecie jakieś diety? Ćwiczenia co dzień?
Płaski brzuch, szkielet czy grubas? Lubicie sobie coś podjadać? A może wp*ieprzacie słodkie?
Ja na szczęście na razie nie muszę się odchudzać , bo jestem chuda. xDD Co do jedzenia to nie jadam dużo... Po prostu mój organizm nie może dużo wp*ieprzać. xDD
ja jestem niestety aż za chuda. jem dużo i to nic nie daje. ostatnio byłam przeziębiona i schudłam 2 kg, bo przeważnie jak jestem chora to nie mam apetytu. ważę 50kg na 162 cm. więc jak ktoś jest chętny to może mi oddać z 5 kg. ;-D ;-)
ja mogę ci oddać, ale tak ze 3 bo 5 to już za dużo zachodu ;] ale w wakacje, ok? bo teraz jeszcze nie chcę mi się nie jeść itp ;p
mam jakieś 165 wzrostu i wpieprzam co dobre, bo dobre jest yamee i czemu mam z tego nie korzysatać, takie ciuciu sobie w sklepie jest, no i jak to nie kupić i nie zjeść, no jak ? : )
ja z chęcią oddam i sześć kg.
próbuję się odchudzić, ale nie do końca mi wychodzi, nie jem zbyt tuczących rzeczy, jedynie muszę ograniczyć słodycze ;d
i zacząć ćwiczyć systematycznie ;p
Are you the one ?
To walk with me in garden of stars ...
The universe, the galaxies and Mars ...
The supernova of our love is true ... <3
najbardziej denerwują mnie moje nogi. kiedyś uważałam, że są za grube teraz to same kości. ;-( wszyscy mówią, że są w sam raz, ale ja uważam, że za chude. straszny widok. :-D
Beata ważysz 50kg na 160, a ja 55 na 165 , ale jeśli to twoje zdj w sygnaturce to jesteś chuda;D myśle, żeja mam za dużą wage i w wakacje już postanowiłam, że dam spokój ciuciom : ( ehh nie wiem jak ja to przeżyję ...
mi lekarka powiedziała ostatnio, że mam niedowagę i muszę przytyć. ale ja nie mogę. ;-( ;-| jem warzywa, owoce, mięso, ryby.. mam urozmaiconą dietę i to nic nie daje. ;-| chce tylko aby nogi były troszke grubsze, bo sa masakrycznie chude. jak znajde jakies zdjecie terazniejsze gdzie widac nogi to wam pokaze.
ja wpiepszam co popadnie. mam jakieś 164 cm wzrostu, ważę niecałe 50 kg. chyba w sam raz. jak mam ochotę to jem, jak nie, to nie.
i wiecie co? wkurza mnie jak ktoś mówi: 'odchudzasz się?' 'znowu jakaś dieta?' 'ty tak mało jesz.' eh. gdyby widzieli ile pochłaniam czekolady. *.*
Beate jaka ty jesteś śliczna xD Jak bym była Joe Jonasem rzuciłabym się na ciebie. Ja zaś mam problem z brzuszkiem troszkę odstaje i to mnie wkurza... ramiona też troszkę... ale nie narzekam. Za to nogi mam idealne, mój największy atut... chyba jedyny... Ale chciałabym być taka chuda jaj ty Beat_J
"I Gotta Find You Joe!";***
A teraz powiedzcie jak można go nie kochać^^